esmaspäev, 5. oktoober 2009

Toorjuustutort.


































Vaja läheb:


1 pk Vilma küpsisepulbrit piimašokolaadipisaratega
150 g võid
800 g maitsestamata toorjuustu
200 g suhkrut
60 g jahu
2 muna
300 ml vahukoort
1 tl vanillisuhkrut


Valmistamine:
Näpi küpsisepulber ja või purutaoliseks massiks ning suru lahtikäiva koogivormi põhja. Küpseta põhja 200C juures 15 minutit.
Täidise valmistamiseks sega omavahel toorjuust, suhkur, jahu ja vanillisuhkur. Vispelda juurde munad ning vahukoor. Vala segu ettevalmistatud põhjale ning küpseta 175C juures 50 minutit. Pane koogi alla kindlasti ka veeanum, kuna toorjuustutordid tahavad veidi niiskemat keskkonda. Lase tordil ahjus jahtuda.
Mina soovitan panna jahtunud tordi ööks külmkappi seisma.
Torti serveerida värskete marjade või marjakastmega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar