neljapäev, 15. oktoober 2009

Lillkapsa-panniroog muna ja singiga.




Vaja läheb:
1 tk lillkapsas (600g)
4 tk muna
1 dl riivjuustu
1 dl piima
150 g toorsuitsupeekon või suitsusink (mina panin 300g, kuna mehed armastavad ju rohkem liha :P )
värsket hakitud tilli
sool, must pipar
Eralda lillkapsas õisikuteks ja keeda need soolakas vees poolpehmeks. Sega kausis munad, riivjuust ja piim, maitsesta soola-pipraga. Prae peekon või sink pannil krõbedaks, lisa lillkapsas ning sega läbi. Lõpuks kalla pannile muna-juustusegu, hauta paar minutit. Serveeri rooga hakitud värske tilliga.
Lihtne ja maitsev panniroog, milles võid lisaks lillkapsale kasutada ka spargelkapsast. Juustudest sobib siia hästi Parmesan.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar