esmaspäev, 5. oktoober 2009

Terav jalapeno pasta.














Vaja läheb:
1 suurem paprika
150 g rohelisi ube
300 g sampinjone
600 g kanafileed
200 g Panzani makarone Petits Paniers
400 g Panzani Spaghette
2 purki Panzani kastet Olive & Basilico
80 g jalapenosid






Retsept 5-6 inimesele:

Tükeldasin paprika ja rohelised oad ning praadisin nad liha üldmaitseainega niikaua kuni mõlemad olid pehmed. Sama tegin ka kanafilee ja sampinjonidega.Nuudlid ja makarondi keetsin ära ja sinna lisasin kõik teised komponendid. Lõpus lisasin Panzani kastmed ja tükeldatud jalapenod ning soojendasin pastat väiksel kuumusel niikaua kui pasta oli piisavalt soe. Pasta tuleb mõnusalt mahlane ja vürtsikas.

Soovitus: Kõrvale juua piima, kuna piim mahendab jalapeno tugevust.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar