kolmapäev, 28. oktoober 2009

Suussulav banaani-kohvikeeks.



Vaja läheb:
150 g võid
3 dl suhkrut
2 muna
5 dl nisujahu
1 tl söögisoodat
2 tl küpsetuspulbrit
2-3 keskmist küpset banaani
0,5 dl külma kanget kohvi
Määri 26 cm läbimõõduga ümmargune keskelt auguga keeksivorm või suurem piklik keeksivorm võiga.(mina kasutasin tavalist lahtikäivat koogivormi).
Vahusta toasoe või suhkruga. Lisa munad ja jätka vahustamist kuni segu on õhuline. Sega teises kausis nisujahu sooda ja küpsetuspulbriga. Püreesta kahvliga banaanid(mina lõikaks tükid) ning lisa koos kohvi ja jahuseguga ülejäänud taignale, sega ühtlaseks. Vala taigen vormi ning küpseta 175 C juures 45-60 minutit, olenevalt vormi suurusest. Lase enne serveerimist jahtuda.
Säilita keeksi külmas, siis maitseb see kõige paremini.

1 kommentaar:

  1. oi, mina sain seda, tõesti, suussulav, tahaks veel. tellimus sisse antud:D

    VastaKustuta