teisipäev, 6. oktoober 2009

Kodused kotletid karri kartulitega.

Vaja läheb:
400 g hakkliha
1 väike sibul
0,75 dl piima
2 viilu saia või sepikut
1 muna
soola-pipart
õli praadimiseks

Haki sibul hästi peeneks. Kalla piim kaussi ja pudista hulka saia-või sepikutükid, sega kokku hakkliha, sibula ja munaga. Maitsesta soola-pipraga. Vormi tainast väikesed kotletid ning prae neid kuumal pannil mõlemalt poolt ca 3 minutit.


Koorisin kõrvale kartuleid ja lõikasin nad neljaks. Panin ahjupannile küpsetuspaberi ja sinna asetasin kartulid. Kartulitele valasin peale veidi õli ja maitsestasin soola ja karri maitseainega. Kartulid olid ahjus ca 30-40 minutit 220C juures.

Kõrvale sobib ideaalselt kurgi-tomati salat või karrikaste.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar