Esmaspäev, 5. oktoober 2009

Krokanterte.


Mandlipuru tegemine:
150g tükeldatud mandleid(mina lasin saumiksriga sodiks)
150g võid;
150g suhkrut;
2sl jahu;
2sl vahukoort

Serveerimiseks:
2 pakki vahukoort (2dl);
2,5sl suhkrut;
1 purk maasika-(või aprikoosi) moosi. Mina kasutasin toor maasikamoosi

Sega kokku mandlipuru ained ja keeda segu 3-4min pliidil. Seejärel laota see ahjuplaadile ning küpseta ahjus 150C juures umbes 25 min (nii kaua, kuni see on täiesti pruum). Jahuta ja purusta.(samuti tegin seda saumiksriga) Magustoidu valmistamiseks tõsta väikeste kausside põhja kiht puru, siis vahustatud koort ja moosi, edasi taas kiht puru ning kõige peale vahukoor.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar