esmaspäev, 5. oktoober 2009

Kaidi juustupirukas.


Vaja läheb:
300 g kodujuustu
300 g sinki
4 sl hapukoort
3 muna
6 sl jahu
100 g sulatatud võid
250 g riivjuustu
soola







Valmistamine:

Kuumuta ahi 200°C-ni. Sulata või ja lisa ülejäänud ained. Viimasena sega juurde enamik juustust ( jäta pisut pealeraputamiseks ). Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud 24-26 cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi. Puista peale allesjäänud juust. Küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit, kuni kook on pealt kaunilt kuldkollane. Retsept on mõeldud kaheksale inimesele.

Soovitan süüa soojalt, kuna külmana tundub pirukas liiga rasvane.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar