1 pakk Panzani lasanjet
2 banaani
6 Digestive küpsist
Mustikaid
1 pakk apelsini mahla
500g maasika kohupiima
Valmistamine:
Keeta lasanje plaadid apelsini mahlas pehmeks. Mina keetsin neid ca 10 minutit ja ladusin mahla nad risti, et plaadid mahlas üksteise külge kinni ei keeks. Kui lasanje plaadid olid pehmed küpsetasin nad pannil kuldpruuniks. Ca 30 sekundit üheltpoolt ja siis teiseltpoolt. Siis asetasin nad pannilt köögipaberile, et üleliigne rasv välja saada. Kui plaadid olid jahtunud asetasin 2 plaati taldrikule. Peale määrisin kohupiima ning siis panin banaani viilud ja lõpuks purustatud digestive küpsiseid. Peale panin uuesti lasanje plaadid, kohupiim ja mustikad. Nii tegin päris mitu kihti. Lõpuks määrisin pealmisele plaadile kohupiima ja panin peale banaane, mustikaid ja küpsiseid. Üllatage lasanjega oma peret kui ka külalisi!!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar