Esmaspäev, 1. veebruar 2010

Toorjuustukook kondenspiimaga.







Vaja läheb:
50 g võid
1 pakk Selga kondenspiimamaitselised küpsised
600 g toorjuustu (Farmi või Philadelphia)
3 muna
1 purk magusat kondenspiima
Valmistamine:
Purusta küpsised, lisa sulatatud või, sega segi ja pane koogivormi põhja. Suru lusikapõhjaga põhi tihedaks.
Vahusta toasoe toorjuust, lisa ükshaaval (toasoojad) munad, sega segi ja lisa kõige lõpus kondenspiim. Vala juustukoogi sisu koogipõhjale.
Küpseta 160-kraadises ahjus 70 minutit. Juustukook armastab küpseda tavapärasest niiskemas keskkonnas, mistõttu aseta küpsetamise ajaks ahju ka veega täidetud anum. Lase koogil esmalt ahjus jahtuda (lülita ahi välja ja jäta uks paokile) ning pärast toatemperatuurini tahenemist hoia kooki külmkapis. Maitseb kõige parem järgmisel hommikul külmkapist võetuna.
Mõnus kreemine toorjuustukook mis ei ole väga rammus ja magus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar