- 4 kanakintsu või 8 kanakoiba
- 2 sl mooniseemneid
Mee-sinepikaste:
- 60 g sulatatud võid
- 4 sl mahedamaitselist sinepit
- 4 sl mett
- 2 sl sidrunimahla
- 1 sl paprikapulbrit
- soola
- pipart
Lao kanakoivad/kintsud, ilusam pool alla, küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile. Valmista mee-sinepikaste, segades kokku selleks ettenähtud ained. Määri kanakoibi pintsli abil kastmega ja küpseta 200C juures 15 minutit. Keera koivad ettevaatlikult ringi,nii et ilusam pool jääb peale. Määri ülejäänud mee-sinepikastmega, ning riputa üle mooniseemnetega. Pane koivad ahju tagasi ja küpseta veel 15 minutit. Serveeri keedetud riisi ja/või salatiga.
Lillkapsa-tomati-juustusalat.
- 500 g lillkapsast
- 200 g juustu
- 5 keskimist tomatit
- pool kurki
- 1 dl lahjat majoneesi
- 1 dl maitsestamata jogurtit
- peotäis hakitud tilli/murulauku
- 1 tl ürdisoola
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar