- 250 g spagette
Hakklihakaste:
- 300 g hakkliha
- 2 küüslaauguküünt
- 1 purk purustatud tomateid (400g)
- 1 tl soola
- 1/4 tl musta pipart
- 1 tl paprikapulbrit
Valge kaste:
- 3 spl võid
- 3/4 dl jahu
- 7 dl piima
- 1/2 tl soola
Peale:
- 100 g riivjuustu
Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Haki küüslaauk. Pruunista pannil hakkliha. Lisa küüslaauk, tomatikonserv ja maitseained.Hauta 5-10 minutit. Valmista valge kaste. Sulata kastrulis või. Lisa jahu ja sega ühtlaseks. Vala vähehaaval juurde piim ja kuumuta pidevalt segades, kuni kaste pakseneb. Maitsesta soola ja pipraga. Vala võitatud ahjuvormi pool hakklihakastmest, spagettidest ja valgest kastmest. Tee teine samasugune kiht. Puista üle riivjuustuga. Küpseta 225 kraadises ahjus 20 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar