Laupäev, 27. veebruar 2010

Spageti hakklihavorm.

Maitsev spageti-hakklihavorm võtab küll aega, aga tulemus on seda väärt.
  • 250 g spagette

Hakklihakaste:

  • 300 g hakkliha

  • 2 küüslaauguküünt
  • 1 purk purustatud tomateid (400g)

  • 1 tl soola

  • 1/4 tl musta pipart

  • 1 tl paprikapulbrit

Valge kaste:

  • 3 spl võid

  • 3/4 dl jahu

  • 7 dl piima

  • 1/2 tl soola

Peale:

  • 100 g riivjuustu

Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Haki küüslaauk. Pruunista pannil hakkliha. Lisa küüslaauk, tomatikonserv ja maitseained.Hauta 5-10 minutit. Valmista valge kaste. Sulata kastrulis või. Lisa jahu ja sega ühtlaseks. Vala vähehaaval juurde piim ja kuumuta pidevalt segades, kuni kaste pakseneb. Maitsesta soola ja pipraga. Vala võitatud ahjuvormi pool hakklihakastmest, spagettidest ja valgest kastmest. Tee teine samasugune kiht. Puista üle riivjuustuga. Küpseta 225 kraadises ahjus 20 minutit.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar