Frikadellisupp on klassikalistest suppidest üks kiiremaid ja lihtsamaid ning võimalusi selle supiga "mängimisel" on palju.
Frikadellid võib ise teha või siis veidi mugavamatel hetkedel ka poest
osta. Tunnistagem, et neid mugavaid hetki on meil kõigil vahel, kus
läheme kergema vastupanu teed. Proovida tasub erinevaid hakklihasid nagu
sega-, kana-, lamba- või ulukihakkliha. Samuti on olemas poelettidel
erinevates hakklihadest valmistooteid, näiteks frikadellid põdralihast
on täitsa maitsvad.
Mina läksin seekord kergemat vastupanuteed ja ostsin poest Rakvere frikadellid.
Vaja läheb:
1 suur porgand
2 puljongi kuubikut
4-5 kartulit
1 pakk frikadelle
1 väiksem paprika
peotäis maisi
peotäis herneid
Valmistamine:
Koori porgand ja lõika õhukesteks viiludeks. Pane porgand koos kahe puljongikuubikuga keema. Keeda pehmeks.
Tükelda ka teised koostisosad. Kui porgand on pehme lisa supile vett ja teised komponendid. Maitsesta soolaga. Keeda niikaua kuni kartul on pehme.
Head isu!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar