Reede, 30. august 2013

Frikadellisupp

Frikadellisupp on klassikalistest suppidest üks kiiremaid ja lihtsamaid ning võimalusi selle supiga "mängimisel" on palju.
Frikadellid võib ise teha või siis veidi mugavamatel hetkedel ka poest osta. Tunnistagem, et neid mugavaid hetki on meil kõigil vahel, kus läheme kergema vastupanu teed. Proovida tasub erinevaid hakklihasid nagu sega-, kana-, lamba- või ulukihakkliha. Samuti on olemas poelettidel erinevates hakklihadest valmistooteid, näiteks frikadellid põdralihast on täitsa maitsvad.
Mina läksin seekord kergemat vastupanuteed ja ostsin poest Rakvere frikadellid.

Vaja läheb:

1 suur porgand
2 puljongi kuubikut
4-5 kartulit
1 pakk frikadelle
1 väiksem paprika
peotäis maisi
peotäis herneid

Valmistamine:

Koori porgand ja lõika õhukesteks viiludeks. Pane porgand koos kahe puljongikuubikuga keema. Keeda pehmeks.
Tükelda ka teised koostisosad. Kui porgand on pehme lisa supile vett ja teised komponendid. Maitsesta soolaga. Keeda niikaua kuni kartul on pehme.

Head isu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar