1 suurem hiina kapsas
2 keskmise suurusega kanafileed
2 küüslauguküünt
2 sl hakitud rohelist sibulat
100 g sulatatud juustu
0,5 tl karrit ja soola
Kaste:
50 g võid
3 sl jahu
4 dl piima
100 g riivitud juustu
soola, pipart
Haruta hiina kapsas lehtedeks. Vasarda lihahaamriga leheroots (vastasel juhul on kapsast raske rulli keerata). Lõika kanafilee väiksemateks tükkideks, lisa purustatud küüslauguküüned, hakitud roheline sibul ja sulatatud juust. Sega see ühtlaseks massiks ning seejärel maitsesta soola ja karriga.Aseta täidis kapsalehele (ära täidisega koonerda). Keera kapsaleht rulli, keerates lehe servad kahelt poolt täidise peale, nii ei hakka täidis välja valguma. Aseta rullid ahjuvormi.Kastme jaoks kuumuta pannil või ja sega juurde jahu. Vala peene joana sisse piim ja lase keema. Lõpus puista sisse riivitud juust ning maitsesta soola ja pipraga. Vala kaste kapsarullidele ja küpseta 200 kraadises ahjus 20-25 minutit.
Retsept pärineb Kokkama Ragnega blogist.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar