laupäev, 18. detsember 2010

Väikesed juustu-tuunikalaomletid

Need tuunikalaomletikesed on maitsvad nii soojalt koos rohelise salati või külma kastmega kui ka jahtunult. Seetõttu sobivad need väga hästi näiteks rootsi lauale ja piknikukorvi.
Serveerimiseks võid jätta omletikesed terveks, ent võid lõigata need ka pooleks või neljaks ja tikusuupistetena serveerida.

Kogus: 12 tk

1 purk kvaliteetset tuunikalakonservi (tükid vees, 185 g)
3 sl kontsentreeritud tomatipastat
5 sl hapukoort
3 suurt muna
200 g riivitud juustu (Eesti)
1 väike hakitud sibul või 2 sl röstitud sibulahelbeid
soola ja musta pipart


Nõruta tuunikalakonserv hoolega, siis suru kausi põhjas kahvliga katki. Lisa kõik ülejäänud ained ja sega ühtlaseks.
Jaota segu paberümbristega vooderdatud või väga hoolikalt võitatud muffinivormidesse ning küpseta 165-kraadises ahjus umbes 30 minutit, kuni omletid on pealt kuldsed ja kenasti läbi küpsenud.
Lase veidi jahtuda, siis tõsta või kummuta serveerimisalusele.

Mina kasutasin silikoonist muffinivorme ja sain 14 omletti.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar