Esimeseks katsetamiseks sai siis just see retsept valitud.(Laupäeva õhtul peale kella 21te. Paljud naudivad oma vaba õhtut teleka seltsis, kuid mina naudin oma vaba aega täiel rinnal oma köögis.)
Sidrunimaitseline toorjuustu-kondenspiimakreem.
Tegelikult on see ühe sidrunipiruka täidis, aga maitsev täidisekreem väärib ka omaette serveerimist.
Kogus:kuuele
200 g väherasvast toorjuustu
400 g purk suhkruga kondenspiima
2 dl 35% rõõska koort
3 sidrunit
Hõõru toorjuust kausis puulusikaga pehmeks, sega juurde kondenspiim.
Vahusta teises kausis rõõsk koor kohevaks pehmeks vahuks, siis lisa kondenspiima-toorjuustusegu, pidevalt edasi vahustades.
Lisa riivitud sidrunikoor ning pressitud mahl. Vahusta, kuni saad koheva ja õhulise vahu.
Jaota saadud sidrunimaitseline kreem magustoidupokaalidesse ning lase vähemalt 2 tundi külmkapis taheneda.
Mina kaunistasin magustoidu Kalevi tiramisu pralinee kommidega.(Riivituna)
Head katsetamist!!!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar