neljapäev, 27. jaanuar 2011

Vaarikakook.

Kook põhineb peaaegu samadel koostisosadel nagu hapukoore-kommikook. Retsepti on vaid veidi muudetud.


Vaja läheb:

250 g Digestive küpsiseid
100 g võid sulatatuna
1 tl vanillisuhkrut


Kate:

500 g hapukoort
3 muna
200 g toorjuustu
175 g suhkrut
3 sl jahu
maitse järgi vaarikaid

Purusta küpsised peeneks ning sega sulatatud või ja vanillisuhkru. Lao segu küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi põhjale. Pane kõik katte ained kaussi (va vaarikad) ning mikserda segu segamini. Seejärel sega taignale sisse vaarikad. Vala kate küpsisepõhjale ning küpseta 180 kraadi juures ca 40 minutit. Lase enne söömist jahtuda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar