Vaja läheb (3-le):
1 kanafilee (ca 200 g)
meresoola
musta pipart
õli praadimiseks
2 paprikat
2 mugulsibulat
ca 15 g ingverit (1 tl peene riiviga riivituna)
ca 1 tl purustatud tšillit (tšilli taluvus on inimestel erinev, lisa algul vähem tšillit; seda saab alati juurde panna)
ca 200 g munanuudleid
ca 1-2 sl kalakastet
(Kalakaste on väga soolane ning seetõttu ei lisa soola ei munanuudlitele
ega aedviljadele. Selle hais võib hirmutada, kuid maitse on oluliselt
parem.)
100 g kookospiima
paras punt rohelist sibulat
Lõika kanafilee õhukesteks ribadeks, lisa kuumale pannile õli ning voki
kana mõned minutid; maitsesta soola ja pipraga. Eemalda kanafilee
pannilt, lase pannil kuumeneda, lisa õli, õhukesteks viiludeks lõigatud
mugulsibul ja paprika. Voki taas mõni minut ning maitsesta riivitud
ingveri, tšilli ja kalakastmega. Kalla pannile aedviljade sekka tagasi
kanafilee. Lisa ka keedetud munanuudlid (keeda 1-2 min vähem kui pakil
toodud aeg) ja kookospiim ning sega läbi. Viimasena puista pannile suur
peotäis rohelist sibulat ning eemalda vokk kohe kuumalt pannilt (muidu
lähevad nuudlid liiga pehmeks ja sibul närtsib).
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar