Esmaspäev, 2. september 2013

Parmesanikana

 Ülimalt maitsev ja mahlane parmesanikana. Sobib nii kartuli, pasta, köögiviljade kui ka rohelise salatiga.

Vaja läheb:

2 suuremat broilerifileed
2 muna
75 g riivsaia
75 g riivitud parmesani
2 sl oliiviõli
2 küüslauguküünt
500 ml tomatikastet
1 tl suhkrut
60 g mozzarella`t


1. Lõika fileed pikuti pooleks, aseta kahe toidukile vahele ning vasarda õhemaks. Maitsest soola-pipraga. Löö munad lahti ning sega riivsai poole koguse parmesaniga. Paneeri kana esmalt munas, siis juustuses riivsaias. Prae pannil mõõdukal kuumusel pealt krõbedaks. Jäta ootele.

2. Prae purustatud küüslauku pannil õlis. Lisa tomatikaste, suhkur, sool ja pipar. Hauta 5-10 minutit.

3. Vala tomatikaste ahjuvormi ning kata kanatükkidega. Puista peale väiksemateks tükkideks rebitud mozzarella ning alles jäänud parmesan. Küpseta 200 kraadises ahjus 15-25 minutit või seni, kuni kana on küps.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar