esmaspäev, 23. juuli 2012

Pannkoogid toorjuustu-vahtrasiirupivahuga

Vihmasel suvepäeval ei ole midagi paremat kui köögis kokata ja hiljem kõht korralikult punni süüa.
Soolaseks toiduks sai valmistatud pasta ja magusaks lihtsad pannkoogid mis ahvatlesid mind Ragne blogis.

Pannkoogitainas:

2 muna
3 dl jahu
1 dl vett
2 dl  keefiri
2 dl piima
2-3 spl suhkrut
0,5 tl soola

Toorjuustu - vahtrasiirupivaht:

200 g toasooja toorjuustu
200 ml rõõska koort 35%
0,5 dl vahtrasiirupit

Klopi munad vahule, lisa vaheldumisi pidevalt segades jahu, vesi, keefir ja piim. Maitsesta suhkru ja soolaga. Küpseta kuumal pannil kergelt õliga piserdatud pannil ülepannikoogid.

Vahusta koor kuni tekivad pehmed tipud. Sega toasoe toorjuust lusikaga vahule ning lisa vahukoorele. Lisa vahtrasiirup ning vahusta mikseriga (mitte väga kaua!) kõik segamini.

Serveeri pannkooke koos toorjuustuvahuga, mille peale võib lisaks valada veel vahtrasiirupit.

Pasta jaoks kasutasin:

0,5 pakki täistera pastat
1 purk Barilla tomatipastat basiilikuga
1 purk Heinzi küpsetatud ube tomatikastmes
0,5 kilo hakkliha

Väga lihte ja väga nämma.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar