Vaja läheb:
250 g värsket kurki
150 g makrapulki
6 muna
kimbuke tilli
mõned varred rohelist sibulat
4-6 redist
3-4 sl oliiviõli
2 tl suhkrut
soola, pipart
4 pdl soolast jogurtijooki (sibula-küüslaugu) või 1 l keefiri
Haki kuubiukuteks kurk, makrapulgad ja muna. Haki till ja roheline sibul. Sega kõik hakitud komponendid kokku ning sega sisse oliiviõli ja suhkur. Maitsesta vähese soola ja pipraga. Kõige viimasena vala juurde jogurtijoogid. V’imalusel lase supil enne serveerimist ca pool tundi maitsestuda jahedas.
Haki kuubiukuteks kurk, makrapulgad ja muna. Haki till ja roheline sibul. Sega kõik hakitud komponendid kokku ning sega sisse oliiviõli ja suhkur. Maitsesta vähese soola ja pipraga. Kõige viimasena vala juurde jogurtijoogid. V’imalusel lase supil enne serveerimist ca pool tundi maitsestuda jahedas.
*Inspiratsioon Kokkama Ragnega blogist
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar