pühapäev, 10. aprill 2011

Toorjuustu karamellikook

Põhi:



  • 120g Kalevi vanilliküpsiseid

  • 50g võid

Täidis:



  • 570g Farmi köögi toorjuustu

  • 2 muna

  • pool purki kondentspiima

  • 2 tl vanillisuhkrut

  • 2 spl suhkrut

  • 1 pakk Kalevi toffee komme

Purusta küpsised ja sega sulatatud või hulka ja sega hästi läbi. Vajuta saadud segu koogivormi põhja (vorm 24cm) Toorjuust sega läbi,lisa juurde kanamunad,suhkrud ja kondentspiim,sega ühtlaseks massiks,lõpuks lisa juurde kommid ja kalla koogipõhjale.Küpseta 160 kraadi juures 1h10min. Jahuta kook täielikult maha ja pane külmkappi. Parim järgmisel päeval.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar