laupäev, 23. aprill 2011

Hapukoore kommikook

Kevad on märkamatult saabunud ja ilmad meelitavad köögist välja päikest püüdma.

Kui aga magusaisu kimbutab siis saab ruttu valmis teha just selle koogi.



Põhi:


1 pakk küpsiseid (180g)


50 g võid



Täidis:


700 g hapukoort


3 muna


1 dl suhkrut


1 pakk Kalevi iiriseid


1 pakk halvaad



Valmistamine:


Purusta küpsised ja lisa juurde sulatatud või. Aseta tainas küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva koogivormi põhja.


Sega omavahel täidise ained ühtlaseks massika ja lõpuks lisa iirised ja halvaa.


Küpseta 175 kraadises ahjus ca 50-60 minutit. Jahuta toatemperatuurini enne sööma hakkamist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar