neljapäev, 21. märts 2013

Tomatine ahjukana

 Ahjus küpsetatud kanafileed tomatikastmega. Lihtne teha ja meeldib ka meie pere lastele.

Vaja läheb:

400-500 g kanafileed
400 g konservitud purustatud tomateid
2 viilutatud punast sibulat
150 g hapukoort ( Saare Smetanat, see talub kenasti ka kuumutamist)
1 tl paprikapulbrit
1 spl mett või vahtrasiirupit
soola, pipart

Valmistamine:

Lõika kanafileed kerge nurga all paksudeks viiludeks. Laota kanafileed ahjuvormi, maitsesta soola-pipraga. Lõika sibulad õhukesteks viiludeks, laota kanafileedele.
Sega kastme jaoks tomatid, hapukoor, paprikapulber ja mesi/vahtrasiirup kausis omavahel, siis maitsesta soola-pipraga. Kalla kanafileedele.
Küpseta 200-kraadises ahjus 20-30 minutit, kuni kanafileed on küpsed.

Allikas: Nami-nami

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar