reede, 1. märts 2013

Kreemjas suitsukanapasta

 Rammus ja meeldivalt kreemja tekstuuriga suitsukana pasta on hea näljakustutaja ja pastasse sisse toodud väike tšillilisand teeb seest mõusalt soojaks.

 Vaja läheb:

250 g suitsukana
200 g šampinjone
8 tk päikesekuivatatud tomateid
2,5 dl 10% rõõska koort
200 g munanuudleid (tomati ja tšilliga)
4 spl toorjuustu

Pese ja viiluta šampinjonid ning prae šampinjone 5 minutit, lisa hakitud kana ja päikesekuivatatud tomat. Prae veel paar minutit. Vala pannile kohvikoor ja lisa toorjuus ning kuumuta kastet segades, kuni see tõuseb keema ja toorjuust on sulanud. Kui vaja, maitsesta kastet soolaga. Keeda ja kurna pasta ning vala kaste pastale. Sega läbi, serveeri kohe.
                                              Tšilli-tomatipasta, saadaval Prismas
HEAD ISU.

Allikas: Toidutare

2 kommentaari: