esmaspäev, 5. märts 2012

Vana hea klassika -leivasupp

Mõnikord jääb leiba üle, mis on juba natuke kõvem, aga kõlbab ideaalselt ühe maitsva leivasupi sisse. Soovi korral võid supi sisse lisada ka näiteks õunatükke või muud meelepärast.

4 viilu musta leiba
peotäis rosinaid (vastavalt maitsele)
2 spl suhkrut
vett (oleneb sellest kui vedelat leivasuppi tahad - mina panin täitsa tunde järgi)

Aseta leivaviilud poti põhja ning rebi näppudega suuremateks tükkideks. Lisa vesi, suhkur ja loputatud rosinad. Sega kõik hoolikalt läbi. Kuumuta paar minutit keskmisel kuumusel ning sega veel, kuni leivasupp on juba ühtlasem ning kreemisem. Võta pott tulelt. Enne serveerimist võid soovikorral supi maha jahutada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar