Teisipäev, 31. jaanuar 2012

Juustukeeks

Ei ole mitte-midagi paremat kui äsja ahjust tulnud kodune leib või pehme ning end lausa sööma kutsuv saiapäts.


3 muna
1 tl suhkrut
0,75-1 tl soola
120 g võid
275 g maitsestamata jogurtit
1tl küpsetuspulbrit
2 tl magusat paprikapulbrit
360 g (6dl) nisujahu
2 sl majoneesi
150 g riivitud juustu (hea oleks, kui on mõne tugevama maitsega juustusort)


Vahusta munad suhkru ja soolaga, lisa sulatatud või, jogurt ja küpsetus- ja paprikapulbriga segatud jahu. Sega ühtlaseks massiks ning seejärel sega sisse majonees ja riivitud juust. Vala tainas võiga määritud keeksivormi (mahult 1,5 liitrine) ja küpseta 175 kraadi juures ca 55 minutit.

 Minule maitses keeks soojana kõige paremini. 
Allikas: Kokkama Ragnega

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar