reede, 13. jaanuar 2012

Mustikarull

Omavalmistatud rullbiskviit maitseb nii suurtele kui ka väikestele maiasmokkadele.
Parim järgmisel päeval.

 Koostis:
Biskviit:

4 muna
2 dl suhkrut
2 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulber

Täidis:

200 g mustikaid või muid metsamarju
2 dl vahukoort
200 g maitsestamata toorjuustu
3 sl suhkrut
2 tl vanillisuhkrut

Valmistamine:

Vahusta munad suhkruga heledaks vahuks, sõelu hulka küpsetuspulbriga segatud nisujahu. Laota küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta ahjus 200 kraadi juures 10 minutit või kuni biskviit pealt kaunilt helepruun. Kummuta teisele suhkruga ülepuistatud küpsetuspaberile ja keera selle abil rulli. Lase jahtuda. Vahusta koor suhkruga ja sega juurde toasoe toorjuust. Keera rull lahti, määri peale toorjuustuvaht ja puista üle mustikatega. Keera rulli ja naudi.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar