Esmaspäev, 9. jaanuar 2012

šokolaadi mustikamuffinid valge lumemütsiga

Hõrgud mustika- šokolaadimuffinid maitsevad kohvikõrvasena neilegi, kes muidu magusat ei armasta. Tumeda šokolaadi asemel võid kasutada ka piimašokolaadi, kui see sulle meelepärasem on.

Vaja läheb:

100 g tume šokolaad

4 dl jahu
2 tl küpsetuspulber
2 tl vanillsuhkur
1-2 spl kakao
100 g või
3 dl suhkur
1 dl 3,5% piima või rõõsk koor
2 muna
paar peotäit mustikaid

Kaunistuseks:

valge šokolaad
hõbekuulid

Valmistamine:

Tükelda tume šokolaad. Sega omavahel kuivad ained: jahu, küpsetuspulber, kakao, šokolaad ja vanillsuhkur. Sulata või (margariin) ja lase jahtuda. Vahusta munad suhkruga, sega hulka koor/piim ja sulatatud või. Seejärel sega kuivainesegu munavahuga. Lisa mustikad. Jaga tainas muffinipanni pesadesse, mis on kaetud paberist muffinivormidega. Küpseta 200° juures 15–20 minutit ning lase jahtuda. Sulata valge šokolaad ja nirista muffinitele, kaunista hõbekuulidega.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar