Hõrgud mustika-
šokolaadimuffinid
maitsevad
kohvikõrvasena
neilegi,
kes muidu
magusat
ei armasta.
Tumeda
šokolaadi
asemel
võid kasutada
ka piimašokolaadi,
kui see sulle
meelepärasem
on.
Vaja läheb:
100 g tume šokolaad
4 dl jahu
2 tl küpsetuspulber
2 tl vanillsuhkur
1-2 spl kakao
100 g või
3 dl suhkur
1 dl 3,5% piima või rõõsk koor
2 muna
paar peotäit mustikaid
Kaunistuseks:
valge šokolaad
hõbekuulid
Valmistamine:
Tükelda tume šokolaad. Sega omavahel kuivad ained: jahu, küpsetuspulber,
kakao, šokolaad ja vanillsuhkur. Sulata või (margariin) ja lase
jahtuda. Vahusta munad suhkruga, sega hulka koor/piim ja sulatatud või.
Seejärel sega kuivainesegu munavahuga. Lisa mustikad. Jaga tainas muffinipanni
pesadesse, mis on kaetud paberist muffinivormidega. Küpseta 200° juures
15–20 minutit ning lase jahtuda. Sulata valge šokolaad ja nirista
muffinitele, kaunista hõbekuulidega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar