Vaja läheb:
400 g kanafileed
2 väiksemat või 1 suur paprika
1 sl õli
0,5 purki (205 g) minimaiskonservi.Või üks purk tavalist konservmaisi
1 purk (400g) purustatud tomateid
200 g tomatikastet
3 kauna tšillit
2 küünt küüslauku
vürtsikat tšillipulbrit (pane oma maitse järgi)
soola
Tükelda kanafileed ja lõika seemnetest puhastatud paprikad kuubikuteks. Koori ja haki küüslauk. Poolita tšillikaun, eralda seemned ja haki. Kuumuta potipõhjas õlis hakitud küüslauku, tšilli maiseainet ja tšillit umbes minuti jooksul. Vala potti kana ja paprika, pruunista, kuni liha on helepruun. Tükelda mais ja vala potti, lisa purustatud tomatid ja tomatikaste ning vesi. Maitsesta soolaga.Keera kuumust vähemaks ja hauta toitu kaane all 30 minutit.
Head isu!!!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar