esmaspäev, 3. mai 2010

Hõrk toorjuustukeeks.

Retsept pärineb jällegi Kätrini blogist. :)



Jagub kuuele-kaheksale inimesele:

- 175 grammi magedat võid
- 200 grammi toorjuustu
- 1,5 dl suhkrut
- 5 muna
- 4 dl jahu
- 1 tl küpsetuspulbrit
- sutike soola
- 2 spl vaniljesuhkrut



Võta kõik koostisosad aegsasti külmkapist välja, need peavad kindlasti olema toatemperatuuril.
Vahusta või ja toorjuust koos suhkruga ühtlaseks valgeks kreemjaks massiks. Lisa ükshaaval munad, vahusta läbi. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber, sool ja vaniljesuhkur ning lisa või-muna massile. Sega läbi ning pane võiga määritud keeksivormi. Küpseta 150kraadi juures 1tund, 35minutit. Lase jahtuda ning serveeri tee kõrvale. Head küpsetamist!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar