Vaja läheb:
5 dl gaseeritud vett
4 tk muna
soola
3 dl jahu
2 spl õli
Täidis:
450 g hakkliha
2 spl õli
350 g tšilliga tomatikaste
200 g maitsestamata toorjuust
1,5 spl jahu
vesi
Peale:
1 dl riivjuust
Valmistamine:
Mikserda munarulli ained vedelaks seguks ja lase vähemalt pool tundi seista. Vahetult enne kasutamist sega tainas põhjalikult läbi ja kalla küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile. Küpseta ahju keskosas 200° juures 25–30 minutit ja kummuta küpsetuspaberile jahtuma. Eemalda aluspaber.
Täidiseks kuumuta lahtinäpitud hakkliha õlis kuni punase värvuse kadumiseni. Sega kõik täidiseained kokku ja määri segu leigele tainaplaadile. Jäta servad paari sentimeetri ulatuses vabaks, kuna täidis liigub sinna rullimise käigus iseenesest. Keera plaat pikemast servast alates tihedaks rulliks. Riputa rulli peale riivjuustu ja kuumuta 225° juures, kuni juust sulab. Serveeri soojalt või külmalt. Külmalt serveerimiseks keera rull kohe paberisse ja hoia külmas.
Bon appetit!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar