Argiõhtuks sobiv roog valmib kiirelt ja pakub
koos kuskussi või riisiga
tõhusa kõhutäie. Kui
tahad kergemat einet, võid lisandina pakkuda ainult saia.
Vaja läheb:
4 tk kanafilee (ca 800 g)
400 g suvikõrvits
1 tk paprika
1 tk sibul
2 küünt küüslauk
1 dl vesi
400 g tomateid või konservtomateid
Serveerimiseks:
riis või kuskuss
50 g feta juust
Pruunista kanafileesid pannil õlis kummaltki poolt 5-6 minuti, maitsesta soola-pipraga ja tõsta sooja.
Pane pannile viilutatud suvikõrvits, paprika, sibul ja küüslauk.
Lisa vesi, alanda pliidi kuumust ja kata pann kaanega. Hauta aeg-ajalt
segades 5 minutit. Lisa tükeldatud tomatid ja hauta 5 minutit. Maitsesta
soola, pipra ja suhkruga. Tõsta köögiviljade sekka ka fileed. Soovi
korral võid fileed ka viilutada. Hauta kanafileed küpseks.
Valmista roa küpsemise ajal kuskuss või riis. Tõsta lisandile kanakaste ja murenda peale fetajuust.
Allikas: "Suvetoidud"
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar