esmaspäev, 15. august 2011
Viilutatud värske kurgi hoidis
Kuna kurkide aeg hakkab kohe, kohe otsa saama ja külmkapis ootasid viimased kurgid oma aega siis tuli nendega miskit ette võtta. Ei tahtnud teha soolakuki ega ka marineeritud kurki. Lõpus leidsin suurepärase retsepti Kokkama Ragnega blogist.
Vaja läheb:
1 kg kurke
2 tl soola
2 spl suhkrut
1,5 mugulsibulat
2 küüslauguküünt (viilutatuna)
1,5 spl 30%-list äädikat
rohelist tilli
mõned pipraterad
Valmistamine:
Koori ja viiluta kurgid, lisa ülejäänud ained. Sega. Hoia 1 tund lahtises anumas (soovi korral võid vahepeal soola või suhkrut lisada). Seejärel aseta hoidis ettevalmistatud purkidesse.
Valmib kiiresti ja suurepärane lisand praele või gillipeoks.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar