Selles supis annavad suitsumaitset lausa kaks
komponenti - suitsupeekon ja suitsujuust. Lihtne tummine ja mõnusalt kreemine supp.
Minu üks lemmikuid suppe mis mul välja tulnud. Kindlasti läheb millalgi uuesti kordamisele.
Mina lisasin hiljem omale pihuga veel saiakuubikuid juurde.
Koostis:
1 sibul
võid
200 g suitsutatud peekonit
2 tl nisujahu
4 dl 10% rõõska koort
4 dl vett
280 g suitsujuustu (terve väiksem latt)
Serveerimiseks:
krutoone ehk röstitud saiakuubikuid
Valmistamine:
Sulata potis või, lisa tükeldatud sibul ja kuumuta klaasjaks.
Pane potti peekoniribad ja kuumuta küpseks.
Lisa jahu ja kuumuta läbi.
Lisa rõõsk koor ja vesi, lase keema tõusta.
Lõpuks lisa suitsujuust.
Maitsesta.
Serveeri krutoonide e. röstitud saiakuubikutega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar