Eesti Vabariigi auks midagi ülimaitsvat ja hõrku.
Koostis:
4 broilerifileed
soola ja musta pipart
16 viilu suitsupeekonit
2-3 dl päikesekuivatatud tomateid
küpsetamiseks õli
Glasuur:
25 g võid
2 sl vedelat mett
poole sidruni riivitud koor ja pressitud mahl
Valmistamine:
Lõika broilerifileed õhemaks, et moodustuks õhem lihatükk. Maitsesta soola ja pipraga. Aseta ühele lihatükile kaks peekoni viilu . Kata päikesekuivatatud tomatitega. Keera tihedalt rulli ja seo kinni tugeva puuvillase niidiga. Pruunista pannil õlis mõlemalt poolt 3 minutit. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 200 kraadises ahjus 20 minutit. Sulata kastrulis või, lisa mesi ja sidrunikoor ning -mahl. Kuumuta keemiseni ja keeda mõni minut. Pintselda aeg ajalt broilerirulle küpsetamise ajal glasuuriga. Lõika fileed pooleks ja serveeri keedetud riisiga.
Ilusat Vabariigi Aastapäeva!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar