neljapäev, 24. veebruar 2011

Täidetud broilerifileed

Eesti Vabariigi auks midagi ülimaitsvat ja hõrku.


Koostis:


4 broilerifileed
soola ja musta pipart
16 viilu suitsupeekonit
2-3 dl päikesekuivatatud tomateid
küpsetamiseks õli


Glasuur:

25 g võid
2 sl vedelat mett
poole sidruni riivitud koor ja pressitud mahl


Valmistamine:

Lõika broilerifileed õhemaks, et moodustuks õhem lihatükk. Maitsesta soola ja pipraga. Aseta ühele lihatükile kaks peekoni viilu . Kata päikesekuivatatud tomatitega. Keera tihedalt rulli ja seo kinni tugeva puuvillase niidiga. Pruunista pannil õlis mõlemalt poolt 3 minutit. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 200 kraadises ahjus 20 minutit. Sulata kastrulis või, lisa mesi ja sidrunikoor ning -mahl. Kuumuta keemiseni ja keeda mõni minut. Pintselda aeg ajalt broilerirulle küpsetamise ajal glasuuriga. Lõika fileed pooleks ja serveeri keedetud riisiga.




Ilusat Vabariigi Aastapäeva!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar