250 g tagliatelle’sid (sobivad ka teised sordid)
100 g külmutatud spinatit
300 g kanafileed
1 küüslauguküüs, peeneks hakituna
200 ml rõõska koort (35%)
75 g riivitud juustu soola, pipart
Keeda tagliatelle´sid soolaga maitsestatud vees, kuni need on poolpehmed ehk al dente. Paar minutit enne keetmise lõppu lisa külmutatud spinat. Seejärel kurna sõelal pastakeeduvedelikust.
Samal ajal lõika kanafilee suurteks kuubikuteks. Kuumuta pannil küüslauk, lisa lõhekuubikud, maitsesta soola ja pipraga ning prae paar minutit. Lisa keedetud pasta ja spinat. Vala juurde rõõsk koor ning riivitud juust, vajadusel maitsesta. Kuumuta veidi, kuni kaste pakseneb. Serveeri kohe.
Retsept pärineb Kokkama Ragnega blogist.(veidi muudetud)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar