Pühapäev, 29. august 2010

Riivleiva - jogurti mascaponevaht.

Retsept pärineb Stockmann Delikatess kokkadelt.

Vaja läheb:

300 g Tere Hellus, Õuna-muraka-mee jogurtit
1 pakk Farmi 35% rõõska koort
100 g Mascapone juustu
4 spl suhkrut
2 spl Dan Sukker fariini suhkrut
2-4 spl Pere riivleiva jahu, röstitult (mina röstisin seda ikka ohtralt rohkem)
Kaunistamiseks: värskeid marju (mina kasutasin vaarika ja mustika moosi)

Rösti riivleib kuumas ahjus või pannil ja lase jahtuda. Vahusta vahukoor fariini suhkruga ja tavalise suhkruga, lisa Mascapone juust, õuna-muraka-mee jogurt ja röstitud riivleib, sega ühtlaseks.
Vali sobivad magustoidu kausid ja täida alumiseks kihiks marjad ja peale riivleiva-kohupiimavaht. Kaunista väikse riivleivaga.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar