Vaja läheb:
300 g Tere Hellus, Õuna-muraka-mee jogurtit
1 pakk Farmi 35% rõõska koort
100 g Mascapone juustu
4 spl suhkrut
2 spl Dan Sukker fariini suhkrut
2-4 spl Pere riivleiva jahu, röstitult (mina röstisin seda ikka ohtralt rohkem)
Kaunistamiseks: värskeid marju (mina kasutasin vaarika ja mustika moosi)
Rösti riivleib kuumas ahjus või pannil ja lase jahtuda. Vahusta vahukoor fariini suhkruga ja tavalise suhkruga, lisa Mascapone juust, õuna-muraka-mee jogurt ja röstitud riivleib, sega ühtlaseks.
Vali sobivad magustoidu kausid ja täida alumiseks kihiks marjad ja peale riivleiva-kohupiimavaht. Kaunista väikse riivleivaga.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiBZi3JWNux_yejPa5Px_N5yyrwSj_whTvWfTcYM2xV2XG4d9J24JQ8CumQ3Pvh4-5eQPPVohBvKUg2BQ2VP8UbMZ2cji1gBXZR2VxN3aUF1u-LuUfnR_uqEo3AHmGfH9e5wYDjCaIwdOxD/s320/DSCN0481.jpg)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar