esmaspäev, 26. juuli 2010

Tomati-kanapada.

Tervislikku seente ja tomatitega kanapada võid serveerida nii riisi kui ka pastaga.

Vaja läheb:
3 tk kanafileed
1 tk sibul
1tk paprika
250 g šampinjone
10 tk roheline oliiv
1 purk (400g) purustatud tomateid
2 dl vaöget veini või kanapuljongit
2 sl tomatipüreed
sool
must pipar

Lõika kanafileed kuubikuteks. Tükelda sibul ja paprika, viiluta seened ja oliivid. Pane potti purustatud tomatid, vein või puljong ja tomatipüree, kuumuta keemiseni. Lisa kana, sibul, paprika, seened ja oliivid. Sega läbi ning hauta kaane all keskmisel kuumusel 30 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

Kuna mina oliive ei armasta jätsin need pada sisse lõikamata. Elukaaslane aga pani neid ohtralt oma padale. Maitse asi. :)


Head isu! :)




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar