Pühapäev, 13. jaanuar 2013

Vahvlid

Hõlpsasti valmistatavad vahvlid, mis on ääretult maitsvad ja krõbedad.
Neid vahvleid on väga lihtne valmistada, kuna taigen on just paraja paksusega - ei liiga vedel ega ka liiga paks, ning mis peamine neid saab rahulikult rulli keerata ja alles jahtudes muutuvad krõbedaks.

Vaja läheb:

200 g võid
3 muna
2,5 dl suhkrut
1 tl vanillsuhkrut
2 dl jahu
2 dl kartulitärklist
1,5 dl vett

Sulata või ning jahuta. Sega hulka munad, suhkur, vanillsuhkur, jahu, tärklis ja vesi.
Kuumuta vahvliküpsetaja ning küpseta õhukesed krõbedad vahvlid.
Täida näiteks kohupiimakreemi,vahukoore või jäätisega ja serveeri.
 

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar