Reede, 15. jaanuar 2010

šokolaadi fondant ehk šokolaadivulkaanid

Koostis:
170 g tumedat sokolaadi
150 g võid
160 g suhkrut
75 g jahu
4 muna

Valmistamine:
Määri vormid võiga ning puista suhkru või kakaopulbriga üle. Pane kõrvale.
Sulata šokolaad ja või väikeses potis.
Klopi munad suhkruga kohevaks. Lisa sulašokolaadi-või segu ning vahusta elektrimikseriga veel 5 minutit.
Sõelu juurde jahu ja vahusta veel 2 minutit.
Kalla segu ettevalmistet vormidesse.
Küpseta 180kraadises ahjus 8-10 minutit - MITTE ROHKEM!


Kummuta taldrikule ning serveeri kohe. Peale võid

puistada tuhksuhkrut, kõrvale sobib veidi pehme vaniljejäätis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar