teisipäev, 17. jaanuar 2012

Tom Kha supp aedviljadega

Täna netis ringi kolades otsisin just midagi head ja sooja tänaseks lõunasöögiks. Oma viimase otsuse langetasin just selle supi kasuks mille leidsin Liisi Blogist. Supp paistis tõeliselt isuäratav ja maitsev. Nüüd kus supp söödud ei kahetse et selle supi valmistamise ette võtsin. Tahaksin lihtsalt veel ja veel ja veel......
Tom Kha on tai-pärane supp kookospiimast ja kanast. Tummisema tulemuse saamiseks lisa supile shampinjone ja aedvilja-wokisegu.

2-le sööjale

Vaja läheb:

200 g kalkuni kintsuliha või kanafileed
2 suuremat shampinjoni
150 g külmutatud aedviljadest wokisegu
2-3 spl Santa Maria Tom Kha supisegu
200 ml kookospiima
200 ml kanapuljongit

Valmistamine:

Puhasta kintsuliha kelmetest ja lõika suupärasteks tükkideks. Pruunista lihatükke kergelt õlis. Lisa shampinjonid ja aedviljasegu ning kuumuta veel paar minutit. Maitsesta Tom Kha supiseguga. Vala peale kuum kanapuljong ja kookospiim, keeda tasasel tulel 5 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar