Täna netis ringi kolades otsisin just midagi head ja sooja tänaseks lõunasöögiks. Oma viimase otsuse langetasin just selle supi kasuks mille leidsin Liisi Blogist. Supp paistis tõeliselt isuäratav ja maitsev. Nüüd kus supp söödud ei kahetse et selle supi valmistamise ette võtsin. Tahaksin lihtsalt veel ja veel ja veel......
Tom Kha on
tai-pärane supp kookospiimast ja kanast. Tummisema tulemuse saamiseks
lisa supile shampinjone ja aedvilja-wokisegu.
2-le sööjale
Vaja läheb:
200 g kalkuni kintsuliha või kanafileed
2 suuremat shampinjoni
150 g külmutatud aedviljadest wokisegu
2-3 spl Santa Maria Tom Kha supisegu
200 ml kookospiima
200 ml kanapuljongit
Valmistamine:
Puhasta
kintsuliha kelmetest ja lõika suupärasteks tükkideks. Pruunista
lihatükke kergelt õlis. Lisa shampinjonid ja aedviljasegu ning kuumuta
veel paar minutit. Maitsesta Tom Kha supiseguga. Vala peale kuum
kanapuljong ja kookospiim, keeda tasasel tulel 5 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar