Vaja läheb:
175 g piimašhokolaadi
100 g suhkrut
6 muna
2 spl kakaod
Täidis:
400 g toorjuustu
300 g vanilje maitselist kohupiimapastat
maitse järgi likööri/brändit
5 spl suhkrut
Valmistamine:
Sulata sokolaad vesivannil ja lase veidi jahtuda. Vahusta munavalged. Vahusta munakollased suhkruga ja sega sisse sulanud sokolaad. Sega ettevaatlikult mass munavalge vahuga ja lisa kakao ning sega taas. Kata plaat küpsetuspaberiga ja vala tainas plaadile. Küpseta ahjus 180 kraadi juures ca 20 minutit. Lase biskviidil vormis maha jahtuda.
Vahusta toorjuust suhkru ja kohupiimaga, lisa brändi. Sega. Soelu tuhksuhkur küpsetuspaberile ja tosta sellele biskviit. Määri sellele täidis. Kasutades aluspaberi abi, keera rulli alustades lühemast äärest. Biskviit móraneb, peabki nii olema.
Lase rullil ca 4h külmkapis seista.
Mina tegin täidise kahe maitsega. Parempoolsele küljele on määritud Põltsamaa maasikamoosi ja toorjuustumass on Ofelia mandlilikööri maitseline. Vasakpoolne täidis on tehtud Meukow Xpresso maitseline.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar