neljapäev, 16. jaanuar 2014

Tom yum

See taipärane supp maitseb väga hästi, valmib kiiresti, sisaldab vähe kaloreid ja on vitamiinirikas.
Meie külma talve täpselt paras!!


1 šalottsibul
õli ja võid
1 suur küüslauguküüs
2 liitrit vett
2 köögiviljapuljongi kuublikut
1 suur sidrun
250 g šampinjone
Tai nuudleid
400 g kana-või kalafileed
2 sl kalakastet
1 purk (70g) tomatipastat


Tükelda šalottsibul ning prae kergelt õli ja või segus läbi. Lisa peeneks hakitud küüslauk ning kuumuta veel korraks. Lisa 2 liitrit vett, puljongikuubikud, sidrunist pressitud mahl, poole sidruni riivitud koor, viilutatud seened, tükeldatud nuudlik ja ribadeks lõigatud kanafilee. Pane potti ka kõik maitseained ja tomatipasta. Keeda 15-20 minutit.



Mina kasutasi neid nuudleid:


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar