kolmapäev, 21. september 2011

Kana panniroog köögiviljade, fetajuustuja lillkapsaga.

Argiõhtuks sobiv roog valmib kiirelt ja pakub
koos kuskussi või riisiga tõhusa kõhutäie. Kui
tahad kergemat einet, võid lisandina pakkuda ainult saia.

Vaja läheb:

4 tk kanafilee (ca 800 g)
400 g suvikõrvits
1 tk paprika
1 tk sibul
2 küünt küüslauk
1 dl vesi
400 g tomateid või konservtomateid


Serveerimiseks:

riis või kuskuss
50 g feta juust

Pruunista kanafileesid pannil õlis kummaltki poolt 5-6 minuti, maitsesta soola-pipraga ja tõsta sooja.
Pane pannile viilutatud suvikõrvits, paprika, sibul ja küüslauk. Lisa vesi, alanda pliidi kuumust ja kata pann kaanega. Hauta aeg-ajalt segades 5 minutit. Lisa tükeldatud tomatid ja hauta 5 minutit. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga. Tõsta köögiviljade sekka ka fileed. Soovi korral võid fileed ka viilutada. Hauta kanafileed küpseks.
Valmista roa küpsemise ajal kuskuss või riis. Tõsta lisandile kanakaste ja murenda peale fetajuust.

Allikas: "Suvetoidud"

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar