Kirsside asemel võid kasutada ka teisi külmunud marju.
Tainas:
1 pakk Erika tordipulber
150 g või
Täidis:
600 g kohupiimapasta (rasvatu)
3 tk muna
1 dl suhkur
1 tl vanill-või vaniljesuhkur
1 purk kirsikompott (460g) või
3 dl külmutatud marju
* Kuumuta ahi 200 kraadini.
* Näpi või ja tordipulber purutaoliseks massiks.
* Sega omavahel kohupiim, munad, suhkur ja vanillsuhkur
* Nõruta kompotikirsid või sulata ja nõruta külmutatud kirsid.
* Sega kirsid kohupiima hulka.
* Puista 2/3 tainapurust küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva 24 cm läbimõõduga koogivormi põhja.
* Vala peale kohupiimasegu.
* Puista peale ülejäänud puru.
* Küpseta 30 minutit. (Jällegi oleneb ahjust. Minul võttis küpsemine aega 1 tund)
* Jahuta enne lahtilõikamist täielikult.
Ilusat aastavahetust!!!
Retsept pärineb Toidutarest.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar